Her finder du vores

Leggings til kvinder

Filtrer produkter
Varekategorier
Sorter efter

Om til forår, sommer, efterår, eller vinter – leggins får dig altid til at se stilet ud. Leggins til kvinder er virkelig et alsidigt stykke tøj, som ikke blot fremhæver den stilbevidste kvindes fantastiske former, men er multifunktionel på samme tid. Leggins kan kombineres på adskillige måder, og det er op til dig, om du vælger dem til en stor sweater, under en kjole eller til at dyrke motion. Dermed er leggins til kvinder en ægte allrounder.

Leggins går aldrig rigtig af mode

Ordet leggins stammer fra den engelske betegnelse ‘’legging’’ eller ‘’leg’’, hvilket beskriver tætsiddende bukser, som kan være lavet af alle tænkelige materialer. Helt indtil 1900-tallet har dette stykke tøj været forbeholdt det mandlige køn, hvilket blev ændret drastisk i 1960’erne. Sidenhen har de leggins, som de kendes i dag, været et must-have for kvinder. Kun i en kort periode omkring år 2000 forsvandt de alsidige leggins fra folks klædeskabe, men har nu været tilbage i over et årti, og er indbegrebet af en god sans for mode. Især i materialer som læder og i abstrakte mønstre er leggins til kvinder noget, som kan pifte kvindens klædeskab op.

Sådan styler du et par leggins

At style dit par leggins kan virke nemt, men de mange forskellige kombinationer kan være svære at gennemskue. Et så mangesidigt alternativ til de almindelige bukser giver tit mange ideer til et moderigtigt look. Om med et par chelsea boots til middagen eller sneakers til hverdagen, leggins giver dig plads til at eksperimentere.
Leggins kan også bruges på yogamåtten eller i fitnesscentret, og er en nødvendighed for kvinden med høje ambitioner. Leggins er nemlig det perfekte valg, når kroppen skal bevæges meget, idet det materiale, som de er lavet af, kan udvides meget. Derudover er materialet åndbart, og sørger derfor for, at du forbliver tør, selv ved den hårdeste workout.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.