Her finder du vores

Støvler

Filter products
Varekategorier
Sorter efter

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matcher dit valg.

Her kan du se Saint Claires udvalg af smukke støvler til kvinder. Som alle vores produkter er vores støvler håndplukket fra designere i Paris. Vi forsøger altid at have et unik udvalg af fede støvler til kvinder, så du kan finde det par støvler, du mangler, for at fuldende et elegant look med en blazer og jeans eller være en rå accessory til et feminint kjole.

Forskellige outfits, forskellige støvler

Vi sælger smarte støvler til kvinder, der passer til enhver lejlighed og ethvert outfit. Alt efter hvilke outfit du bruger støvlerne til, vil de fremstå meget forskelligt, og det gør støvler til en alsidig accessory.

Vores støvler har mange forskellige udtryk. Hvis du er ude efter et råt, lidt maskulint touch, der kan give et edge til et feminint look, så har vi chunky støvler i forskellige længder. Chunky støvler har en stor sål og et simpelt skaft, de faktorer gør dem lidt mere rå og tunge i udtrykket.

Hvis du har lyst til et feminint, sexet look, så sælger vi også lange støvler med hæl. Eller korte ankelstøvler med smukke detaljer. Hælen giver dine ben et smukt løft, og de lange støvleskafter tiltrækker opmærksomhed omkring dine ben og giver et sensuelt udtryk.

Støvler til hverdag og fest

Støvler er ofte et praktisk valg til våde efterårsgader eller vintersjap. Man skal dog huske, at støvler skal plejes for at bevare deres udseende og deres vandafvisende overflade. Mange trækker først støvlerne ud af skabet til efteråret, men lækre støvler med mange detaljer kan også sagtens bruges til fester, bare ben og sommerkjoler.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.