Her finder du vores

Sandaler & Slippers

Filter products
Varekategorier
Sorter efter

Et par sandaler eller slippers kan ende med at gøre hele forskellen og fuldføre dit outfit. Der findes så mange fede sandaler til kvinder på markedet, men her på Saint Clair har vi samlet de lækreste af dem. Sandaler dame eller slippers sandaler er både den perfekte afslutning på dine sommer-jeans og på dine sommerkjoler. Vælg nogle der står ud og giver dit look lidt kant, eller vælg i stedet en klassisk model for et mere roligt udtryk. Et par skønne sandaler eller slippers kan bruges til at peppe hverdagstøjet op, så mange vælger i dag at købe deres sandaler i en strålende farve. Alternativt kan man vælge en sandal med mønster eller en stor sål, for at give looket en stærk fremtoning.

Sandaler til fest eller arbejdet

Mangler du en sandal til de mere festlige lejligheder, findes der rigtigt mange smukke modeller med lidt hæl. På denne måde kan du nemt gå til fest i dine yndlingsbukser fordi sandalen gør alt arbejdet for dig. Eller du kan stråle endnu stærkere i din kjole, med et par smukke sandaler eller slippers. Det er blevet meget moderne med slippers sandaler med lidt hæl, hvilket virkelig skaber god balance mellem et casual og festligt udtryk.

Sandaler med flot udsmykning

Trænger du til noget der står endnu mere ud, findes der også flotte modeller med sløjfer eller anden udsmykning. På denne måde får du indarbejdet rigtig meget personlighed i dit outfit. Smukke og festlige sandaler kan i øvrigt bruges hele året, da lidt bar hud omkring anklerne og fødder altid fuldfører et look meget elegant.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.