Her finder du vores

Tasker

Filter products
Varekategorier
Sorter efter

Tasker og punge er de accessoires, som ser godt ud og er praktiske på samme tid. De er et must-have til enhver lejlighed. Derfor har vi hos Saint Clair et udvalg af tasker og punge i alle størrelser, former, og farver, og der er mulighed for at finde den perfekte taske til lige præcis dig.

Tasker – Alt det, som du skal vide om dem

Håndtasker er ikke bare praktiske, når du skal transportere flere ting ad gangen – de lader dig også udtrykke din personlige stil. Det kan være lidt uoverskueligt at vælge, hvilken taske der fungerer bedst til hvilken lejlighed. Derfor kan du her se, hvornår du skal vælge hvilken model.

Til festen eller i byen, kan du bære din håndtaske skråt over kroppen. Dette gør tasken til et praktisk accessoire, når du skal bevæge dig rundt. Forskellige farver og mønstre giver dit look et ekstra. Også en bæltetaske kan pifte outfittet op.
Til middagen må din håndtaske gerne være mindre, men mere iøjnefaldende, især hvis dit outfit er ensfarvet.
I hverdagen er valget tit op til dig. Det kommer an på mængden af de ting, som du gerne vil transportere rundt. Uanset hvad, så er dæmpede farver ofte det rigtige valg.
På arbejdet kan dit seriøse outfit virke endnu mere sofistikeret, når du parrer det med en stor, enkel taske med en relativt kort taskehanke. Her er der plads til vigtige dokumenter eller en computer.

Sådan plejer du din taske

For at garantere, at din nye taske eller din nye pung holder længe, og du også efter en vild bytur har glæde af den, skal den plejes på den rigtige måde. Det er helt essentielt at beskytte sin taske mod fugt og skidt, og derfor skal den imprægneres cirka hver anden uge. Dette gælder for stof- og lædertasker. Har du en stoftaske, kan du også vaske den. Find hertil anvisningerne på mærket i tasken.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.