Her finder du vores

Solbriller til damer

Filter products
Varekategorier
Sorter efter

Bliv sommerklar med solbriller til damer fra Saint Clair

Hos Saint Clair bestræber vi os på altid at have et bredt udvalg af billige stilfulde solbriller til damer. Vores udvalg af solbriller skal passe til kundens personlige stil – og da vi ved at stil ofte er subjektivt og personligt, sigter vi efter at tilbyde vores kvindelige kunder noget til enhver smag. I vores kategori af solbriller dame har vi et stort udvalg af unikke og fede solbriller, som kan pifte ethvert outfit op. Vi ved nemlig godt, at et fedt accessory – som et par solbriller – kan være den sidste del der fuldender et outfit. Vores udvalg af solbriller kvinde er håndplukket fra den franske hovedstad, Paris, hvilket betyder at du kan være den heldige køber af et par helt unikke solbriller, der udstråler fransk finesse. 

Sommerens must-have

Når sommeren nærmer sig og solen begynder at titte frem, bliver solbriller en uundværlig accessory. Solbriller er nemlig sommerens must-have, både til beskyttelse og for at fuldende dit look. Saint Clair tilbyder altid de nyeste trends og tendenser indenfor solbriller dame, så vi altid kan tilbyde dig et moderigtigt valg af solbriller dame, som du ikke vil fortryde. 

Solbrillens smarte funktion

Solbrillens vigtigste funktion er at sørge for beskyttelse af dine øjne. Solens kraftige UV-lys kan både være livgivende og usundt. På samme måde som din hud kan blive påvirket af for meget sol, kan det samme ske for dine øjne, når de udsættes for ultraviolet lys, som er bedre kendt som UV-lys. En investering i et par solbriller er derfor ikke en dårlig idé, og det er uanset hvilket design, du vælger. Udover at solbriller beskytter dig mod solens UV-lys, så skaber den også et udtryk, der understøtter din stil. Den helt rigtige solbrille kan understøtte et feminint look eller give et råt outfit en skarp kant. Hos Saint Clair kan vi godt lide kombinationen af råt og feminint, hvilket både kommer til udtryk i det håndplukkede og nøje-udvalgte tøj, men ligeledes når det kommer til vores udvalg af solbriller. 

Udvalget af solbriller dame hos Saint Clair

Uanset om du er på udkig efter billige solbriller, runde solbriller, aviator solbriller, pilot solbriller, firkantet solbriller, cat eye solbriller eller noget helt syvende – så garanterer Saint Clair at have et par fede solbriller lige efter din smag. Udvalget er nemlig stort og varieret, og kan bidrage til netop det look, du ønsker at fremhæve. Vi forsøger at imødekomme enhver kundes smag og behov til budgetvenlige priser, så alle kan være med uden at du går på kompromis med kvaliteten. Nedenfor præsenteres du for et udvalg af de solbriller vi tilbyder vores kunder.  

Runde solbriller

Har du et firkantet ansigt? Så bør du vælge solbriller, der bløder dit ansigt op. For at skabe den bedste symmetri i ansigtet skal du derfor vælge runde eller ovale solbriller. Det kan blandt andet være solbriller inspireret af 60’erne, cat eye solbriller eller sommerfugleformede solbriller. Du bør i stedet gå en stor bue udenom de mere kantede solbriller, da de oftest får dit ansigt til at se mere hårdt ud. Hos Saint Claire ville det rette valg for dig med et mere firkantet ansigt være vores ‘Monroe Solbrille’ eller ‘Swag Solbrille’, da begge typer netop ville skabe en større blødhed i dit ansigts struktur. 

Pilot solbriller

Briller i oversize og store solbriller passer perfekt til dig med et aflangt ansigt. De giver dit ansigt bredde, hvilket afbalancerer din ansigtsform. Her passer det aflange ansigt blandt andet smukt sammen med pilot solbriller, såsom vores ‘Rockstar Solbrille’. Du kan også med fordel prøve et par store eller markerede stel, der skaber en flot kontrast til den lange ansigtsform. De fleste kender denne type solbrille som aviator solbriller, der straks giver associationer til Top Gun med Tom Cruise. Aviator solbriller er ligeledes kendetegnet for vores Rockstar Solbrille. 

Firkantet solbriller

Har du et rundt ansigt? Så bør du vælge et par rektangulære solbriller – også kaldet firkantet solbriller. Et par solbriller, der er bredere end dit ansigt, giver nemlig mere balance og får ansigtet til at se længere ud. Vores ‘Mary Solbrille’ er derfor et godt valg til dig, der leder efter et par alsidig og firkantet solbriller, som bare fungerer. Du bør i stedet undgå runde solbriller, da de blot vil gøre det runde ansigt mere cirkelformet. Hold dig derfor til de smarte firkantet solbriller med afrundede kanter, da det vil bringe dine bedste træk frem.

Hvorfor købe solbriller fra Saint Clair?

Som nævnt tidligere forhandler Saint Clair håndplukkede og unikke styles fra den franske hovedstad, Paris. Dette betyder at du tilbydes et helt enkeltstående par solbriller, som ikke bæres af alle i gadebillede, men i stedet kan føle dig enestående når du bruger dine solbriller fra Saint Clair i offentligheden. Dernæst forhandler vi solbriller i god kvalitet til budgetvenlige priser, uanset om du er på udkig efter billige solbriller, runde solbriller, aviator solbriller, pilot solbriller, firkantet solbriller, cat eye solbriller eller noget helt syvende. Saint Clair ønsker altså at forene god kvalitet og gennemtænkt design til en pris, der er overkommelig for de fleste. Brandets kendetegn er baseret på en solid tankegang om, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen. Du behøver altså ikke nødvendigvis at betale i dyre domme for et par solbriller for at opnå den rette kvalitet. 

Hvad er Saint Clair?

Til daglig drives tøjbutikken Saint Clair af indehaver Trine Skaarup. Saint Clair er en virksomhed som sælger tøj, sko og accessory til kvinder. Virksomheden eksisterer både som fysisk butik med placering i Næstved og online via deres webshop saintclair.dk. Saint Clairs varemærke består af håndplukkede kollektioner fra Paris. Efter flere års erfaringer i branchen, har indehaveren af Saint Clair, nu fundet frem til de bedste kvaliteter indenfor tøj, sko og accessories – heriblandt solbriller – til budgetvenlige priser. Konceptet bag Saint Clair er unikke styles i begrænset antal af hver del, hvilket er med til at differentiere Saint Clair fra andre butikker indenfor branchen. Uanset om du handler i deres fysiske butik eller via deres webshop bryster Saint Clair sig af altid at have kunden i fokus.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.