Her finder du vores

Hårpynt

Filter products
Varekategorier
Sorter efter

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matcher dit valg.

Hårklemmer og hårspænder i forskellige størrelser og designs

Du kan nemt pifte dit hverdagslook op med hårpynt. Dette er en flot og simpel måde at sætte dit hår op på, så det ikke altid blot bliver den klassiske hestehale. Hårpynt kan fås i mange varianter, og dermed er det blot din fantasi som sætter grænser for, hvilke looks du kan anvende hårpynt til. Udover hverdagsbrug, så er hårpynt også en flot detalje at tilføje til en aften i byen eller til mere formelle sammenhæng. Nogle typer hårpynt har nemlig et flot og glansfuldt udseende, mens andre slags er mere neutrale. Uanset din stil og din hårtype, så vil det give dig mulighed for at afprøve nye håropsætninger. 

Sådan vælger du det rette hårpynt

Når du skal købe hårpynt, så bør du lade din personlighed og din hårtype vejlede dit køb. Her hos Saint Clair kan du for eksempel købe en stor hårklemme, hvis du har langt hår som du gerne vil sætte nemt op. Hvis din personlighed er meget sprudlende og du godt kan lide detaljer, så kan du købe en hårklemme med sten, som både kan anvendes til hverdag, samt til en flot kjole. Generelt er en hårklemme en super fed detalje, som du nemt kan bruge til forskellige håropsætninger. Det kan blandt andet give et flot twist til den klassiske hestehale. 

Du kan også lade farverne vejlede dit valg. Hårspænder med flotte farver fra Saint Claire kan bryde med mørkt eller farveløst tøj, og virkelig give dit look en anelse mere personlighed. Et hårspænde er perfekt til at anvende til diverse håropsætninger, særligt hvis dit hår er meget fint og har tendens til ikke at blive siddende hele dagen. Spænder til håret vil få enhver frisure til at sidde længere, og detaljerne på dit hårspænde vil blot give dig mere karakter.

Uanset om du har langt eller kort hår, tykt eller tyndt hår, så vil du finde muligheder herinde på hjemmesiden. Oftest har tyndere hår ikke behov for store og tykke spænder og klemmer, så hvis dette er dig, så gå efter mindre varianter. Spænder, klemmer og andet hårpynt fås oftest i tykke og brede varianter, som er lavet særligt kraftige til tykt hår. 

Hvorfor købe hårpynt fra Saint Clair?

Der er flere gode grunde til at forkæle dig selv og dit hår med hårpynt her fra hjemmesiden.

  • Elegance. Køb hårpynt med klassiske og eksklusive looks, som vil gøre din stil tidløs og elegant. 
  • Unikt. Al slags hårpynt her hos Saint Clair er fundet på markederne i Paris. Du får derfor helt unikt hårpynt, når du køber det her hos Saint Clair. 
  • Kvalitet Dette er en topprioritet, så uanset hvilken type hårpynt, du køber fra Saint Claire, så vil det være af høj kvalitet med flotte detaljer og kunne holde til hele dage i al slags vejr. 

Med et varieret udvalg kan du finde inspiration til nye looks og idéer til din håropsætning. For eksempel kan klemmer til håret både anvendes som en ekstra detalje i dit hår, eller det kan anvendes som fundamentet til en bestemt håropsætning. Hårpynt behøver nemlig ikke kun være til pynt: Det kan hjælpe med at holde dit hår i en bestemt frisure, så det har to funktioner samlet i én flot indpakning.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.