Vil du vide mere

Om os

Saint Clair

Butikken i Næstved ER LUKKET

Saint Clair blev etableret af Trine Skaarup, maj 2015, med en lille romantisk butik i hjertet af Næstved. Efter blot 1 år, valgte Trine at flytte til en større butik, hvor hun fik mere plads og bedre beliggenhed, midt i gågaden i Næstved.

I oktober 2017 flyttede Saint Clair til nabo lokalerne, som skaber rammerne for den hyggelige butik, Saint Clair er, den dag i dag. Butikken er blevet endnu større, og vi har fået meget mere lagerplads. Udevielsen har gjort, at webshoppen kunne stables på benene, så vi kunne efterkomme manges ønsker, om online shopping.

Januar 2022 har vi valgt at lukke vores fysiske butik i Næstved. Vi kører derfor, kun online shopping, hvor du kan shoppe 24/7 <3

Indehaver

Trine Skaarup

Indehaver Trine Skaarup indkøber varelager i Paris, og bestræber sig sammen med sine medarbejder på at håndplukke, den helt rigtige kvalitet, og sin helt egen stil.

Vi får nye varer flere gange om ugen, og det er meget sjældent, at den samme varer kommer hjem 2 gange, man skal derfor være hurtig hvis man har forelsket sig i en style.

Hos Saint Clair har vi tøj, accessoires og sko, der kan få enhver kvinde til at føle sig unik, og til virkelig gode priser.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.